Försäljning för skolklass

När man talar om försäljning för skolklass så handlar det om att tjäna pengar till klassen. Med försäljning skolklass kan ni få in pengar till en skolresa eller annat ni vill göra. Idag finns det många företag som erbjuder denna typ av försäljning. En av dem är Nordic Spice Klasskryddor. Väljer ni att sälja åt dem så är det olika kryddor som gäller. Det enklaste att sälja är just sådant som de flesta har behov av eller vill ha. Det kan utöver kryddor även vara saker som:

  • Toalettpapper
  • Kakor
  • Godis
  • Strumpor

Eran skolklass kan sälja kryddor

Vill ni satsa på försäljning för skolklass i form av kryddor, så är det inte svårt att komma igång. Det är bara att gå ut på den hemsida som Nordic Spice Klasskryddor har. Där går det dels att beställa gratis information, dels starta upp en försäljning. Det ni kan sälja är nio olika krydd- och marinadpaket. Ni får utse en kontaktperson som kan anmäla intresse och börja sälja. Sedan får ni tillgång till en sida där ni kan administrera försäljningen. Ge er sedan ut och ta upp beställningar. När ni är klara med det är det bara att vänta in leveransen så att även ni kan leverera ut till de ni sålt till-

Enkelt sätt att tjäna pengar till klassen

Kanske ni har en skolresa ni ska göra? Då är det ju bra att ha ett kapital till detta! Genom att sälja kryddor eller annat så kan ni snabbt nå ert mål och komma iväg på den där resan ni har bestämt att ni vill göra tillsammans.

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Försäljning för skolklass